категорії: кіно музика новина

«Крихітка» знялась у кіно

теґи: ВІЛ, Каша Сальцова, Крихітка, Любомир Кобильчук, Обійми мене, СНІД

 

КрихіткаУчасники гурту «Крихітка» знялись у анти-СНІД фільмі під назвою «Обійми мене». Фільм створюється за ініціативою MTV «Staying Alive: Ignite!» та за підтримки ЮНІСЕФ в Україні. Режисер – Любомир Кобильчук.

В основі сюжету – любовна історія молодої людини, хлопця-хіміка, який після знайомства з дівчиною стає свідком та учасником подій, що стають випробовуванням для всіх героїв фільму.

КрихіткаЗйомки фільму проходили у Києві. Окрім Каші Сальцової і «Крихітки» в картині також задіяні телеведуча Яніна Соколова, боксер Володимир Вірчіс, стиліст Ольга Навроцька та інші. Українська прем’єра фільму запланована на грудень 2009 року на каналі MTV Україна.

«Це наш перший досвід зйомок у художньому фільмі, але «вживатись у роль» не довелось, бо ми грали самих себе, – розповідає Каша Сальцова. – За сюжетом, головні герої приходять на концерт «Крихітки» в клуб, де розгортаються подальші події фільму. Ми погодились взяти участь в зйомках «Обійми мене», бо віримо в те, що молоді люди мають розуміти, що ВІЛ-СНІД – це сьогодні проблема не наркоманів, повій та геїв, це проблема людей, які покладаються на випадок. Самі учасники гурту пройшли тест на ВІЛ і вважаємо, що зробити те саме має кожна
доросла людина в Україні»

Фотоматеріали надані компанією CLEVER group